dimarts, 31 de juliol del 2007

Red Bull X-Alps està en marxa

30 esportistes de tot el món competint dia i nit a través dels Alps durant tres setmanes, i seguits a través de la més avançada tecnologia per a oferir emocionants històries a milions d'espectadors.

En 2007, el Red Bull X-Alps serà encara més dura i emocionant que mai. Reforçant la seua reputació com una de les carreres d'aventura més dures de tot el món on els participants hauran d'enfrontar-se a extenuants jornades d'esforç, dolor i perill. (tot volant i a peuet)




Com a novetat per al 2007, la carrera començarà en el cor del poble austríac d'Hallstatt, Patrimoni de la Humanitat. Des d'allí, els participants caminaran fins a Dachstein, creuaran el glaciar a peu i llançaran els seus parapents des d'una cornisa ventosa i gelada que penja perillosament a milers de metres d'alçada, en la cara sud del glaciar.

Des del seu primer despegue, els esportistes tindran per davant dures jornades, a través dels pics més majestuosos dels Alps, amb moments decisius en Dachstein (Àustria), Marmolada (Itàlia), Eiger (Suïssa), Mont Blanc (França) i Mont Gros (França), fins a arribar a la meta a Mònaco.

Va començar el 23 De Juliol i estem a meitat de prova. Podreu seguir-la en temps real a la web http://www.redbullxalps.com . En aquesta web podreu vorer vídeos, fotos de que cada participant fa en el seu recorregut, llibre de visites particular, i un fum de coses.

Dels 30 participants un és Espanyol. Ramón Morillas és un competidor a nivell internacional que també poseix el record del món de distancia en paramotor anant des de la península a les Illes Canàries. Més información sobre aquest autèntic personatge en http://www.ramonmorillas.com


Veient els vídeos i les fotos, és una pena que als esports ens donen la pallissa amb el futbol i totes les vesprades amb els ciclistes que la meitat es prenen més coses a banda redbulls.


Day 1 and 2

Day 2

Day 3

Day 4

Best Team Cams Day 1 to 5

Day 6

Day 7

Day 8

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molineta, ens tens abandonats sense novetats al blog!!!

records des de Ferrara