dilluns, 14 de maig del 2007

Fórmula 1 Si o No - Tu Elegixes

Sóc apassionat per l’esport i un dels esports que més m’agrada vorer a la televisió és la Fórmula 1. Molta gent pensa que és avorrida, i tenen part de raó perquè pràcticament no hi han avançaments, però jo sóc de ciències i a mi m’agrada per tota la tecnologia que es desenvolupa, es prova i després s’aplica als nostres cotxes. Jo pense que és per això que s’anomena “1”.

El dijous de matí, hores abans de començar oficialment la campanya electoral el PP va jugar molt be les seues cartes. Va eixir l’amo de la Formula 1 (l’avi de monyo blanc) dient que sols hi haurà Fórmula 1 a València si guanya CAMPitoS. Que no vos venguen la moto…eh!!!

Perquè estiguem tranquils no li costarà un duro a la Generalitat, tot serà subvencionat per empreses privades que s’encarregaran d’aportar els cacaus i d’arreplegar els beneficis evidentment. Si està clar, tot el que dona benefici econòmic per les empreses privades i el que no a pagar-ho tots. Ja van eixir a la tele els presidents d’eixes empreses frotant-se les mans amb el símbol de Milions d’€ als ulls.

Els polítics están per donar el millor als ciutadans o allò que ells creguen que és el millor i no condicionar-ho en funció d’uns resultats electorals. El que està en l’oposició te un deber de defendre el que creu i no perquè no mana se’n fot de tot. Per a mi es un xantage i espere que la gent apasionada de la Fórmula 1 reflexione amb aquesta actuació del PP abans de donar el seu vot.

Jo també dic que sols aniré si l’entrada val 10 euros o menys.




Si tots som com estos, l'any que ve tindrem Fórmula 1

7 comentaris:

Anònim ha dit...

D'una cosa estigues segur i es que si governara l'oposició, s'anomene pepito o fulanito, recolzarien este esdeveniment al 100%, una altra cosa és el camí triat per a arribar al fi, pots estar o no d'acord.
Deixant de costat la política, crec que portar la formula 1 a la comunitat valenciana fa mes bé que mal.

És la meua opinió.

Canari.

Jordi Molina Rubio ha dit...

Pot ser siga beneficiós. El que no m'agrada és l'arma electoralista. Hi ha molta gent (i això és trist) que votarà al PP per aquest asumpte oblidant-se de veritat dels temes transcendentals com l'atur, la vivenda, l'educació, la sanitat, etc. Que la Comunitat Valenciana no siga una falla: Molt bonica per fora i res per dins.

Fort abraç Ramón.

Anònim ha dit...

Quí sap què els durarà l'espectacle de la Copa Amèrica, si no guanya l'Alinghi o el Desafio, ja es poden acomiadar de tot el montatge...aleshores necessiten alguna cosa més per fer-se la foto...i aquesta seria única amb el tiet Ansar i el seu gendre...tot un punt per al PEPE. Jo dic que ,és val que ens baixen els preus de les vivendes i pujen els sous de la gent que ja m'agradaria veure el que faria la filla d'Ansar cobrant 900 Euros al mes...

M. Marina

Anònim ha dit...

Bé, després dels resultats d'ahir, tot apunta a que València tindrà un circuit urbà de Formula 1, no?
Menut canvi a Banyeres!!!! què us siga lleu!!!

Jordi Molina Rubio ha dit...

Hola Leah.
57% dels vots per al PP. És el que la gent vol. Jo no me fiaria molt tampoc del Ecleston (o com es diga) que també es un perla.
Qui eres? estaría be signar amb nom i cognom perquè la gent conega millor qui escriu. (és opcional) Gràcies

Mila ha dit...

Hola Jordi!!

Soc la de més amunt...je, je, je...la cardaora infiltrada al teu blog...crec que ja em conèixes, no?

Mila

Jordi Molina Rubio ha dit...

Hola Mila, Vaig vorer si actualitze un poc el bloc i afegix alguna cosa. En breu hi haurà alguna entrada nova. Avisa quan tingues pensat vindrer, i de totes formes xarrem estos dies i me contes novetats. bes