dimecres, 22 de juliol del 2009

Ibiza - Formentera amb Velero

Hola amics.

Ja fa un parell o tres d'anys que vaig realitzar una aventura pareguda amb el meu amic Paco. Aquesta vegada Paco no ha pogut vindrer i m'he embarcat tot sol, mai millor dit en un veler per anar aquesta vegada des de València a Eivissa i Formentera.

Un setmana vivint en un veler amb altres 10 persones dispostes a el mateix. Això és el que fa que al final vaja be el viatge. Dormint, menjant i fen-ho tot al Sirocodiez, un veler de uns 16 metres d'eslora ben equipat per dins per el patrò Carlos i el seu germà. Aquest veler fa eixides tot l'any i el podeu trovar a la web www.sirocodiez.com . Vos ho recomane si voleu fer alguna aventura d'aquest tipus ja siga cap de setmana o setmana sencera.

Després de unes 12 hores vam arribar a ibiza la vam recorrer per l'Oest al Nord, després vam baixar per la part Est fins a Ibiza i d'allí a Formentera dos dies. Finalmente tornàrem a Ibiza, en concret a Es Vedrà i d'allí ja vam eixir cap a València en una nit "inovidable". Inovidable per els 70kmh de vent i per les oles de 4 metres.... això si que és navegar.

Carlos el patró no ha tingut prou en aguantar a 10 bascosos, que damunt ens ha descobert racons de aquestes dos illes idílics. Hem entrat en coves amagades per els acantilats on havíem d'entrar fent snorkel. Moltes gràcies Carlos.

Vos passe unes fotos i ja voreu que be que ha estat el viatge.




Ibiza - Formentera album 1


Ibiza - Formentera Album 2 Carmen

2 comentaris:

Unknown ha dit...

JORDIIIIII.....!!!!

...Y EL RUFOOOO...?

BUENO, MAS VALE TARDE QUE NUNCA, DESPUES DE UN OTOÑO UN POCO AJETREADO, Y CON LOS AIRES DE ESTE NUEVO AÑO, ME HE CONECTADO A TU BLOG, PARA ECHARLE UN VISTAZO...

ESTOY INTENTANDO REUNIR A LA TRIPU DEL SIROCO DE JULIO, PARA VERNOS EN EL MONTCABRER....

ESTAMOS EN CONTACTO,...

UN ABRAZO...

VALENCIA, A 12 ENERO 2010

Jordi Molina Rubio ha dit...

Estupendo!!!
Jo vos monte una ruta. A ma casa vos podeu quedar a dormir i aixina passem un dia sencer per ací.
Ves dient-me i ho organitzem.

Abraç molt fort

Jordi